vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a plimbat dezbrăcat pe cea mai populară arteră din Londra, acoperit doar de o mască

Un bărbat din Londra a decis să schimbe modul de purtare al măştii de protecţie. Acesta a plecat la plimbare nonşalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerată arteră din Londra, complet dezbrăcat, cu excepţia unei măşti faciale care îi acoperea zona intimă.

Tim Shieff are 32 de ani și este campion mondial la atletism, scrie Adevărul.

Tânărul are peste 171.000 de urmăritori pe Youtube şi mai mult de 85.000 pe Instagram. După ce a devenit cunoscut pentru stilul său de viaţă sănătos, în calitate de atlet, bărbatul a intrigat comunitatea vegană din care făcea parte după ce a declarat că a consumat ouă şi somon, produse de origine animală, după o cură drastică de 35 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri, Tim i-a uimit pe londonezi cu curajul său de a manifesta împotriva obligativităţii măştilor de protecţie, în prima zi în care acestea au devenit obligatorii în magazinele, instituţiile, benzinăriile şi în alte spaţii închise, precum şi în mijloacele de transport din Marea Britanie.

El s-a plimbat minute bune pe Oxfort Street, renumita arteră cu magazine, contestând decizia autorităţilor britanice, care nu se bucură nici de susţinerea marilor lanţuri de magazine. Sainsbury’s, Asda, Co-Op şi Costa Coffee se numără printre comercianţii care spun că nu pot să facă pe poliţiştii cu cei care intră fără măşti. McDonald pe de altă parte este foarte vehement şi au existat situaţii în care angajaţii lanţului de fast-food i-au dat afară din magazine pe clienţii care nu se supun recomandărilor.

foto: Adevărul

Politica