sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 iulie. Taurii depun foarte mult efort la locul de muncă

Berbec

Pentru cei aflați sub semnul Berbec nu este deloc o perioadă în care să facă cheltuieli inutile. Este bine să economisiți câteva zile. De astfel, te afli într-o relație foarte bună cu persoana iubită, iar asta iți oferă curajul de a-l anunța cu o decizie despre locul de muncă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii depun foarte mult efort la locul de muncă, mai ales pentru a termina la timp un proiect la care lucrează de multă vreme. Dar nu vă faceți griji, pentru că rezultatele mult așteptate își vor face apariția, chiar dacă este o perioadă foarte solicitantă.

Gemeni

Nativi în Gemeni își vor descoperii astăzi unele talente nebănuite. Aceștia vor începe să construiască o afacere de succes care are la bază trăsături creative. De asemenea, este nevoie să vă petreceți o perioadă de timp cu familia, să creați momente speciale alături de persoanele dragi.

Rac

Racii au unele probleme de sănătate, dar din fericire nu este nimic serios, așa că nu vă îngrijorați deoarece va trece repede cu tratamente naturiste. De asemenea, puteți investii și într-un proiect de recompense rapide, sau chiar o posibilă promovare la locul de muncă.

Leu

Leii sunt foarte entuziasmați de un nou proiect abia început. Totodată, este bine să fiți atenți, deoarece trebuie să își dedici din timpul liber și persoanelor dragi, pe care posibil i-ai neglijat în ultima vreme.

Fecioară

Cei aflați sub semnul Fecioară au reușite mari pe planul sentimental, aceștia pot avea parte de unele surprize chiar din partea persoanei iubite, iar astfel, veți petrece o seară romantică în doi. Nici pe planul financiar lucrurile nu stau rău, este foarte posibil să aveți de primit o sumă importantă de bani.

Balanță

Nativii în Balanță s-ar putea să întâmpine unele blocaje la locul de muncă, dar nu este cazul să vă faceți griji, pentru că toate vor avea un final bun. De asemenea, dacă nu ești într-o relație, este momentul ideal pentru a găsi un partener pe gusturile tale.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă extrem de productivă pe toate planurile. Aceștia sunt plini de entuziasm și spontaneitate. La locul de muncă este posibil chiar să sărbătoriți o reușită, iar acasă petreceți clipe minunate alături de cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o schimbare în viața lor. Aceștia își vor schimba alimentația și vor căuta soluții prin care să economisească. De asemenea, dacă vă aflați într-o relație, este posibil să treceți la o nouă etapă.

Capricorn

Nativii în Capricorn nu au avut parte de mult noroc în ultima vreme, dar toate vor reveni la normal cu mult efort și răbdare. De asemenea, vei avea parte și de ajutorul colegilor de la servici. Pe planul sentimental, se vor rezolva încet și toate neînțelegerile cu persoana iubită.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de iubire neașteptată. Aceștia vor primii declarații de dragoste și se vor bucura de momente speciale. Totodată, veți avea parte și de o migrenă, dar totul va trece spre seară și vă veți putea bucura de momentele frumoase petrecute în familie.

Pești

Peștii au astăzi o mare putere de muncă, aceștia vor reuși să termine cu succes mai multe proiecte nefinalizate și treburile gospodărești. De astfel, pot apărea și unele neînțelegeri cu persoanele din viața ta, dar prin comunicare sinceră se vor rezolva rapid. Totodată, aveți mare grijă la cheltuielile inutile, nu este deloc o perioadă bună pentru planul financiar.

Politica