vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucisa pe marginea drumului

O femeie de 39 ani a fost ucisa, iar doua copile au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in Cernatesti. Vinovat este un tanar de 20 ani care nu avea permis. Victimele mergeau pe marginea drumului si au fost lovite de masina condusa de tanarul de 20 ani.

„În noaptea de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Cernăteşti, a avut loc un accident rutier cu victime.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Cernătești, care conducea un autoturism pe DC 120, a pierdut controlulul volanului și a lovit cu partea laterală a autoturismului o femeie de 39 de ani, din Cernătești și 2 minore de 12 și 15 ani, din Cernătești, respectiv Motru, care se aflau pe marginea drumului public.
Cele 3 victime au fost transportate la spital conștiente, însă ulterior, în cursul acestei zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la decesul femeii de 39 de ani.
De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 20 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis.” – IPJ Dolj

Politica