sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani, centru zonal de selecție pentru candidații la Academia de Poliție

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani va fi centru zonal de selecție pentru candidații la Academia de Poliție din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.
Astfel, la Drăgășani se vor desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, 24-29 august 2020 şi proba de evaluare a cunoştinţelor, 1-2 septembrie 2020.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a anunțat și faptul că au fost alocate 25 de locuri pentru diferite ramuri din cadrul Facultății de Jandarmi.
„Dacă îţi doreşti o carieră în cadrul instituţiei noastre, trebuie să ştii că pentru Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” au fost alocate în total un număr de 25 de locuri dintre care: 5 locuri sunt destinate Serviciului de Informaţii Externe. Din cele 20 de locuri rămase pentru Arma Jandarmi, 2 locuri sunt destinate etniilor romă, respectiv maghiară şi 1 loc pentru alte minorităţi”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.
Până la data de 27.07.2020 candidații își pot depune cererea-tip de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 41, Râmnicu Vâlcea. Cererea-tip înscriere poate fi depusă inclusiv sâmbăta şi duminica. Dosarul de recrutare cu documentele solicitate se depune până la data de 04.08.2020 la unitatea de recrutare. Evaluarea psihologică se realizează până la data de 04.08.2020 potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuţii de recrutare.

Politica