marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Un bărbat de naţionalitate cehă a căzut de la balconul unei vile din Slatina

Un bărbat de naţionalitate cehă, care lucrează la o societate din Slatina, a suferit un accident noaptea trecută, căzând de la balconul casei în care locuia.

Bărbatul se afla împreună cu mai mulţi prieteni în locuinţa din Slatina. Spre miezul nopţii prietenii săi au cerut ajutorul, cetăţeanul căzând de la balconul situat la etajul 1 al clădirii de pe strada Livezi. În scurt timp au ajuns şi poliţiştii la faţa locului, însă victima deja era transportată la spital. Bărbatul de 30 ani a suferit o fractură la mâna stângă, o plagă la nivelul urechii stângi şi acuza şi dureri lombare în momentul în care a fost preluat de un echipajul SMURD. Colegii victimei au fost solicitaţi pentru declaraţii, poliţiştii cercetând împrejurările în care s-a produs accidentul.

„În noaptea de 23 iulie a.c., orele 00.39, politistii din cadrul IPJ Olt au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul ca un barbat de cetăţenie cehă, în timp ce se află la o locuinţa din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul 1 al casei, suferind vătămări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Politiei mun.Slatina, insa barbatul nu a mai fost găsit, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetarilor sa fie dispuse masurile legale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, citat de Adevărul.

ml

Politica