joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O gorjeancă, la un pas să ia bătaie de la soacră

Două femei din comuna Negomir, județul Gorj, le-au dat bătăi de cap polițiștilor din Rovinari. Una dintre acestea, în vârstă de 40 de ani, a cerut ajutorul oamenilor legii după ce soacra ei, cu doar 7 ani mai în vârstă, ar fi amenințat-o cu bătaia. Se pare că cearta a pornit de acasă, iar în comunicatul poliției nu se menționează nimic legat de soțul femeii amenințate.

„Polițiști din cadrul  Secției 5 de Poliție Rurală Rovinari au fost sesizaţi de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Negomir, cu privire la faptul că a fost amenințată de către soacra sa. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o femeie, de 47 de ani, din comuna Negomir, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan cu nora sa, căreia i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență”, se arată într-un comunicat al polițiștilor gorjeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar una dintre cele două femei implicate, cel mai probabil, va fi nevoită să se mute din casă timp de 5 zile. Acest aspect poate fi stabilit de actul de proprietate al locuinței. Poliția a emis un ordin de protecție, iar dacă nu cumva au o casă ce le permite să stea la o distanță de 200 de metri, conviețuirea sub același acoperiș va fi imposibilă pentru noră și soacră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care femeii i s-a interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță  mai mică de 200 de  metri”, a mai transmis IPJ Gorj.

Politica