sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Bătut pe stradă, în Drobeta Turnu Severin

Un mehedințean de 28 de ani a fost bătut de patru bărbați, în timp ce se deplasa cu o căruță pe strada Cernețiului din Drobeta Turnu Severin. Trei persoane au fost reținute de oamenii legii pentru 24 de ore.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma verificărilor, s-a stabilit că între cei cinci bărbați exista un conflict mai vechi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 21.07.2020, ora 12.05, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că, trei persoane de sex masculin agresează un bărbat, pe strada Cernețiului, din localitate.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din comuna Șimian, în timp ce se deplasa cu un vehicul cu tracțiune animală, pe fondul unui conflict mai vechi a fost lovit cu un corp contondent, de patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 33 și 71 de ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Bărbatul de 28 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice, iar faţă trei bărbați a fost dispusă reţinerea pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Agresorii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.

Politica