joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 iulie 2020. Zi plină de surprize pentru Gemeni

Berbec

Nativii zodiei Berbec ar putea vești în familie, care să-i afecteze. Totuși, încearcă să păstrezi legătura cu cei aflați în dificultate. De asemenea, asigură-te că poți oferi suportul emoțional de care are nevoie oricine într-o situație grea. Doar tu vei putea aduce buna dispoziție și tonus pozitiv astăzi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii descoperă că sunt folosiți de către cineva drag pentru propriile interese. În timp ce tu obișnuiești să oferi suport emoțional, ajutor și nu spui niciodată nu, ceilalți profită. Încearcă să porți o conversație deschisă, în care să îți prezinți sentimentele în mod clar și răspicat.

Gemeni

Ziua de joi se anunță una extrem de surprinzătoare pentru Gemeni. Astrologii te sfătuiesc să fii sincer, mai ales față de persoana iubită. Doar discutând deschis și sincer vei putea obține aprecierea partenerului. Totodată, finalul zilei va fi unul liniștit, în care te vei putea bucura de timp doar pentru voi.

Rac

Ai nevoie să-ți păstrezi mintea limepede zilele acestea, care te solicită. Asigură-te că cei din jur sunt dispuși să înțeleagă cine ești și ce îți dorești de la viață. Atât timp cât spui clar ceea ce îți dorești, nu riști să stârnești conflicte nedorite. Gândește-te de două ori înainte de a spune un lucru.

Leu

Modestia nu te caracterizează, deci nu te obosi să nu ieși în evidență. Fii sincer și lasă sentimentele să își facă jocul. Toată lumea știe că nu ești genul lăudăros, însă nu ar strica să te bucuri de recunoștința celor din jur.

Fecioară

Astăzi este o zi în care îți dorești să ajuți. Pentru asta poți descoperi care sunt prietenii din apropiere ce au nevoie de ajutorul tău. Fie că este vorba de suport moral sau de muncă fizică, nu ți-ar strica să depui puțin efort în folosul altora.

Balanță

Un conflict izbucnit în apropierea ta ar putea să te implice fără voia ta. Încearcă să pleci capul și să eviți să iei partea cuiva. În curând lucrurile se vor așeza și vor reintra în normal. Important este să nu cedezi presiunii din partea nimănui pentru a intra în jocul conflictelor.

Scorpion

Încercarea de a-ți atinge scopul trebuie să fie mai fermă. Astfel, obiectivul dorit nu va putea fi atins dacă nu ești mai determinat. Trebuie doar să începi să crezi și tu că vei reuși și să depui eforturile pentru a face asta. Nu ai niciun motiv să eziți.

Săgetător

Ești o fire ambițioasă, iar asta îți poate aduce un conflict cu un prieten drăguț. Dacă îți dorești să păstrezi relația, încearcă să privești lucrurile și din perspectiva sa. Poți profita de prezența acestei persoane în viața ta pentru a discuta mai multe idei profunde și concepte spirituale. Norocul tău este că ai un grup de prieteni extrem de divers.

Capricorn

Nu te mai gândi la ce te așteaptă mâine. Ziua de astăzi este mai importantă și are suficiente probleme de rezolvat. Nu este un lucru rău să ai țeluri și planuri de viitor, însă nu ignora prezentul. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut imediat după momentul prezentului.

Vărsător

Chiar dacă ziua de astăzi aduce și o serie de probleme, nu este cazul să dramatizezi. Este esențial să încerci să scapi de dezordinea din viața ta emoțională. Nu este suficient să faci ordine în lucrurile materiale. Chiar și gândurile negative trebuie îndepărtate din viața ta.

Pești

Liniștea și pacea sunt elementele care primează pe lista ta de dorințe. Nu ezita să îți faci timp și pentru tine și nevoile tale. Oricând este utilă o reîncărcare a bateriilor pentru mai multă creativitate. Nu ar strica să alegi să faci ceva distractiv sau relaxant. Poate o carte bună, un serial sau o activitate care să te umple de energie.

Politica