vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, tot mai aproape de un duel cu Rapid în Liga 2

În ediția viitoare a Ligii secunde, iubitorii fotbalului vor avea parte, din nou, de meciuri tari între echipe de tradiție. În acest sezon, nimeni din B nu a retrogradat, iar anul viitor se anunță o luptă crâncenă pentru promovarea în primul eșalon. Totodată, play-off-ul pentru stabilirea celor două locuri ce vor merge în prima divizie și a poziției de baraj este aproape de final, iar lucrurile par să prindă contur.
Marți, FC Argeș a obținut o victorie importantă în lupta pentru promovare pe terenul Rapidului. Fără sprijinul frumoasei galerii, rapidiștii au cedat inițiativa argeșenilor. A fost 0-0 la pauză, dar oaspeții au reușit în cele din urmă să deschidă scorul în minutul 56. Gazdele au forțat egalarea și au reușit-o pe final. Totuși, soarta meciului s-a decis în primul minut de prelungire, atunci când argeșenii au dus scorul la 2-1 în favoarea lor și și-au reafirmat ambițiile la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.
În cel de-al doilea joc al zilei, la Turnu Măgurele, Turris-Oltul și FC Petrolul au încheiat la egalitate.
Clasament

  1. UTA Arad 29p.
  2. Turris-Oltul 25p.
  3. FC Argeș 23p.
  4. CS Mioveni 22p.
  5. FC Petrolul 21p.
  6. Fotbal Club Rapid 21p.
    Dacă vor rămâne aceleași echipe fruntașe până la finalul sezonului, FCU Craiova, nou-promovată în Liga 2, va avea meciuri tari în sezonul viitor, împotriva unor formații precum: Petrolul Ploiești, Rapid București, Farul Constanța, ASU Poli Timișoara, U Cluj sau Pandurii Târgu Jiu. Totodată, vor retrograda și minim două echipe din Liga 1, ce pot fi și ele pretendente la locuri fruntașe. Nu este exclus, privind situația actuală, ca Dinamo București să fie încă o adversară de top pentru formația patronată de Adrian Mititelu.

Politica