marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus la CSU Craiova! Meciul de la Giurgiu, în pericol!

Oltenii sunt la 180 de minute de titlu, dar tremură serios după ce au fost afectați de pandemia care zguduie mapamondul.

Șase victorii din șase pentru CSU, de la reluarea fotbalului mioritic. Și, când totul părea că merge excelent, coronavirusul a lovit din plin gruparea craioveană. Anunțul l-au făcut chiar oltenii pe pagina de facebook: „Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, au scris oltenii.
Angajatul infectat este team-managerul echipei, Lucian Pretorian. În vreme ce testul neconcludent de care oltenii amintesc în comunicat aparține chiar antrenorului principal, Cristiano Bergodi.
Cazul de coronavirus depistat la echipă pune în pericol meciul cu Astra Giurgiu, penultimul din sezon. Programat inițial sâmbătă, acest joc va fi amânat cel mai probabil pentru începutul săptămânii următoare. Juveții au avut o perioadă fantastică, în care au legat șase victorii la rând și sunt la 4 puncte distanță de CFR Cluj, grupare care are un meci mai puțin tocmai din cauza Covid 19.
La CFR Cluj e focar de coronavirus. După Alexandru Păun, alte 10 cazuri au fost descoperite în rândurile vișiniilor din Gruia. Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Radu Pralea (kinetoterapeut), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Costin Curelea (secundul lui Dan Petrescu) şi Cristian Dragotă (preparator fizic) sunt persoanele infectate cu COVID-19 de la CFR Cluj.

Politica