sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paturi suplimentare la Spitalul Județean din Târgu Jiu

Numărul de paturi din Spitalul Județean din Târgu Jiu a fost suplimentat. Decizia a fost luată într-o ședință ce a avut loc zilele trecute. Se pare că în unitatea medicală o să mai fie aduse încă 20 de paturi pentru pacienții care sunt confirmați cu Covid.
Totodată, pentru a putea face față situației actuale, autoritățile au hotărât să mute Secția de Dermatologie la Spitalul Tudor Vladimirescu și caută soluții și pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale.
„A fost suplimentat cu 20 de paturi. S-a mutat Secția de Dermatologie la Spitalul Tudor Vladimirescu, pentru a face loc pentru pacienții infectați cu COVID-19. În ceea ce privește personalul, noi știm că este deja obosit și că sunt niște eforturi supraomenești pe care medicii le depun. Așa că se încearcă și suplimentarea personalului. Încercăm să detașăm din personalul existent și urmează să vedem cam câți anume sunt și de ce ar mai fi nevoie”, a declarat Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, pentru radiotargujiu.ro.

Politica