joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prinsă băută la volan, în Severin

O tânără de 21 de ani a fost prinsă băută la volan, în Severin. Luni dimineață, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat, în trafic, o tânără de 21 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele tinerei, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
Totodată, în weekend, polițiștii mehedințeni au mai depistat alți trei tineri, de 22, 23 și 25 de ani, în timp ce conduceau fără a deține permis de conducere. Cel de 25 de ani, un tânăr din Căzănești, coducea fără permis un autoturism radiat din circulație, care avea montate alte plăcuțe de înmatriculare.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica