joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 21 iulie 2020. Vărsătorii se simt depășiți de toate sarcinile primite la locul de muncă

Berbec

Şansele de a avea o zi bună vor creşte dacă veţi încerca să adoptaţi o atitudine pozitivă, fără să vă mai plângeţi de absolut tot ce vă înconjoară. Dacă vă supără ceva ori cineva, încercaţi să discutaţi deschis şi să vă spuneţi opinia. Mai bine fiţi sinceri, căci veţi fi apreciaţi pentru onestitate. În cele din urmă oricare ar fi mărul discordiei, veţi trece peste.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un prieten apropiat vă va cere, probabil, sfaturi în legătură cu o problemă pe care au întâmpinat-o, însă nu vor ţine cont de vorbele voastre. Nu vă supăraţi. Există şansa ca, într-o problemă emoţională, aceştia să refuze întru totul să fie raţionali şi vor apela tot la vocea inimii. Fiţi înţelegători şi răbdători, căci dacă vor greşi, în final vor învăţa.

Gemeni

Nativii Gemeni au parte în această zi de o surpriză ocmplet neaşteptată din partea persoanei iubite. Ar putea fi un semn că relaţia voastră amoroasă avansează. Nu înseamnă totuşi că vă puteţi aştepta la o primisiune eternă, cum ar fi o cerere în căsătorie, însă v-aţi putea face câteva planuri de viitor. Vedeţi cum reacţionează, rezultatul final vă va da motive de gândire.

Rac

S-ar putea să simţi mai multe lucruri decât gândeşti, ceea ce ar putea să cauzeze o neînţelegere dacă nu eşti atent. Trebuie să munceşti mai mult ca să ştii când sentimentele sunt relevante şi când nu. Emoţiile amplifică energia din comportamentul fiecăruia, iar comunicarea ar putea fi interpretată greşit. Ai putea crede că oamenii te insultă sau se îndoiesc de motivele tale, când de fapt nu fac asta. Abţine-te să iei decizii majore până ce cunoşti toate datele problemei.

Leu

Există o lipsă de conducere într-unul din grupurile tale de ceva vreme. Oamenii au nevoie de un lider şi ar trebui să te gândeşti serios să te oferi pentru acest rol. Oamenii se bucură de perspectiva unică pe care o aduci şi vor reacţiona bine la ideile tale noi şi la modul de conducere. Întreabă pe cineva a cărui opinie îţi inspiră încredere ce părere au despre ieşirea ta la rampă. Vor veni cu o părere foarte încurajatoare.

Fecioară

Astăzi vei primi foarte multe informaţii, dar ai un talent să ţii lucrurile sub control. Poate e concentrarea ta solidă pe detalii care salvează ziua, dar poate e vorba şi despre abilitatea ta să vezi în ansamblu şi să nu te laşi prins de nimicuri. Se pare că azi nu prea ai cum să dai greş indiferent cum alegi să acţionezi. Este o zi perfectă să încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Vei avea succes!

Balanță

Astăzi nu există loc pentru scuze. Singurul lucru care îți stă în cale ești chiar tu, așa că este timpul să te oprești din jocul cu cine e de vină și să începi să faci lucrurile. Dacă nu ai toate informațiile necesare, pune mai multe întrebări convingătoare. Dacă nimeni nu se va opri din ceea ce face ca să te ajute, fă-o singur. Nu este deloc amuzant să fii nevoit să muncești mai mult, dar cel puțin atunci când ai terminat te poți simți mândru de tine, pentru că nu stai doar și te plângi.

Scorpion

De ce încerci atât de mult să-ți ascunzi imperfecțiunile? Acestea sunt micile detalii despre personalitatea ta pe care oamenii trebuie să le vadă, pentru a înțelege cine ești cu adevărat. Nu ezita să le arătați. De fapt, fii mândri de ele! Aceste mici aspecte neobișnuite sunt ceea ce te fac memorabil și special în ochii prietenilor tăi, așa că ar impresiona și oamenii noi.

Săgetător

Jocurile sociale obișnuiau să fie distractive și fermecătoare, dar în ultima vreme au devenit prea previzibile și obositoare. Este timpul pentru o schimbare de plan. Oamenii care doar vorbesc trebuie evitați. În schimb, trebuie să petreci mai mult timp cu oameni care se angajează în a face lucruri și știu să urmeze un țel. Armonizează-te cu oamenii de care poți depinde în viitor. Schimbările se întâmplă din când în când în relații, iar acesta este o schimbare necesară.

Capricorn

Marți, unii nativi ai zodiei Capricorn reiau legătura cu un vechi prieten și devin nostalgici. Rezolvi rapid toate obligațiile de serviciu și restul zilei ți-l petrece alături de această persoană specială. Împreună, mergeți într-un loc special, unde nu ai mai fost de multă vreme. Seara ești tot cu zâmbetul pe buze, mai ales că primești o veste incredibilă, care îți poate schimba radical viața.

Vărsător

Vărsătorii se simt depășiți de toate sarcinile primite la locul de muncă. Încearcă să te calmezi și să îți prioritizezi activitățile. Important este să nu te împiedici de detalii şi să valorifici în favoarea ta fiecare moment important al zilei. Seara, te vei bucura de un moment de respiro, care îţi va permite să te relaxezi alături de persoana iubită. Un film bun sau o plimbare în par pot fi alegeri inspirate.

Pești

Nativii zodiei Peşti au foarte multă energie pozitivă și vor să o consume făcând muncă voluntară. Vrei să ajuți cât mai multă lume, să aduci bucurie și zâmbet pe buzele oamenilor. La serviciu, sari în ajutorul colegilor mai puțin experimentați, iar asta nu trece neobservat în ochii șefilor. În plan financiar, lucrurile nu stau prea bine, însă acest episod nu va dura foarte mult. În curând, vei primi o propunere din partea unui vechi prieten, care te va scoate din încurcătură.

Politica