vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru neagă tratativele pentru Cicâldău!

Corriere dello Sport a dezvăluit că internaționalul oltenilor ar fi pe lista Sampdoriei, club care-i pregătit să plătească clauza de reziliere

Una dintre cele mai importante publicații din Italia, Corriere dello Sport, a anunțat la finalul săptămânii că Alexandru Cicâldău este una dintre țintele grupării Sampdoria. Rotaru a ieșit repede la Digi și a negat că a ajuns vreo ofertă pe numele decarului pe adresa clubului, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza negocierile cu italienii: „Nu există oferte pe masă de la cluburi. Avem sute de întrebări pe zi, dar le răspundem tuturor la fel. Scopul nostru nu este vânzarea de jucători, ci obținerea de rezultate! Dar, dacă oferta este în regulă, ne așezăm la masă”.
Patronul oltenilor a profitat de intervenția la TV pentru a-și înțepa rivalul de la FCSB.
„Noi, niciodată nu vindem înainte. Nu există oferte. Noi nu suntem la piață, nu noi punem prețul. Dacă vreți să faceți o ofertă, poate să fie și de un euro, dar vom respecta oferta și vă vom răspunde. Noi nu vindem jucători pe 50, 100 de milioane”, l-a taxat Rotaru pe Gigi Becali care-l dădea pe Man ca și vândut cu 15 milioane de euro în Premier League.
Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai CSU Craiova de la reluarea campionatului. Potrivit italienilor, Sampdoria ar fi dispusă să achite clauza de reziliere a decarului, care se ridică la 7 milioane de euro. Dacă transferul s-ar materializa, ar fi al doilea cel mai scump din istoria fotbalului craiovean, după ce, în februarie, anul trecut, Rotaru l-a vândut pe Mitriță la New York City pentru aproape 8 milioane de euro.
Cicâldău a ajuns în Bănie în 2018, de la Viitorul Constanța, pentru 1 milion de euro. Așadar, dacă s-ar plăti clauza, Rotaru ar face profit de 6 milioane de euro în doar 2 ani pentru jucătorul său. În acest sezon, Alex Cicâldău este cel mai bun marcator al CSU Craiova, liderul din Liga 1, cu un punct avans față de CFR Cluj. Din linia de mijloc, fotbalistul crescut la Academia Gheorghe Hagi a reușit să marcheze 15 goluri și să ofere alte opt pase reușite în cele 38 de partide disputate în toate competițiile.

Politica