sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe străzile din Vâlcea: 5 oameni, la un pas de tragedie

Cinci persoane au fost la un pas de tragedie. Acestea au fost implicate într-un accident grav petrecut pe DN 7 / E 81, în localitatea Budeşti din judeţul Vâlcea. Cei implicați au scăpat fără probleme serioase și au refuzat să fie transportați la spital.
„Accidentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabil umed, într-o curbă la stânga”, a declarat reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Gabriel Popescu, potrivit adevarul.ro.
Se pare că autoturismul de teren Suzuki a intrat în lanț după ce șoferul a pierdut controlul. Acesta tracta și o remorcă pe care avea o maşină Mercedes, iar ambele s-au răsturnat în afara părţii carosabile.
În autovehicul se aflau cinci persoane. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea susţin că nici pasagerii şi nici şoferul nu au avut nevoie de descarcerare, iar când la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea toate persoane implicate erau conştiente. „Niciuna dintre acestea nu a necesitat să fie transportată la spital”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei
foto: adevarul.ro

Politica