sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Patru polițiști de la Poliția Balș, confirmați cu noul coronavirus

Un nou focar de coronavirus a apărut în Olt, la Poliția Balș. În ultimele trei zile, patru poliţişti de la Poliţia Balş au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Cei patru s-ar fi infectat după ce au intrat în contact cu un poliţist confirmat anterior, din cadrul IPJ Olt.

Vineri, 16 iulie, au fost confirmate primele două cazuri, iar în zilele următoare au mai venit rezultate pozitive pentru alţi doi poliţişti. Cu toţii au intrat în contact cu un poliţist din cadrul IPJ Olt, de la Serviciul Judiciar, confirmat anterior. Oamenii legii au desfășurat împreună diverse acţiuni de control chiar pe tematica prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Cei patru, asimptomatici sau cu simptome minime, sunt în izolare la domiciliu, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, numărul poliţiştilor din Olt confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 18. Printre cei pozitivi se află și comandantul IPJ Olt, unul dintre adjuncţii acestuia, dar şi un şef de serviciu şi mai mulţi poliţişti de la Judiciar şi Criminalitatea Economică din IPJ Olt. Cei mai mulţi dintre poliţiştii confirmaţi cu SARS CoV-2 sunt izolaţi la domiciliu şi monitorizaţi de către medicii de familie.

Politica