sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Lucrările de reabilitare a Bulevardului Tudor Vladimirescu din Severin au luat sfârșit

Cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră a Severinului a fost finalizată luni. S-au turnat ultimii metri de asfalt pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.
În total, au fost reabilitate 8 tronsoane, cu 8,4 km de carosabil, trotuare și spații verzi, de la Calea Timișoarei și până la ieșirea din municipiu spre Craiova.
Investiția a avut o valoare totală de 27.075.790 lei, din care 22.568.373 lei din bugetul de stat și 4.507.417 lei din bugetul local. Finanțarea a fost asigurată de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 1).
Prin acest important proiect edilitar a fost modernizată cea mai importantă arteră de circulație din Drobeta Turnu Severin, care asigură fluidizarea traficului pe relația V-E.
Marius Screciu, primarul Severinului, a fost prezent la finalizarea lucrărilor și a menționat că singura zonă unde traficul încă este afectat de lucrările de reabilitare rămâne podul peste pârâul Crihala.
„Singura zonă de disconfort rămâne în acest moment cea generată de investiția de reabilitare la podul peste pârâul Crihala, la ieșirea pe Calea Craiovei, dar acest proiect este unul separat și voi monitoriza ritmul lucrărilor pentru a urgenta finalizarea acestora”, a transmis edilul.

Politica