sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările de reabilitare a străzii Griviței

Lucrările de reabilitare a străzii Griviței au fost demarate la Târgu Jiu. Gorjenii au început treaba mai târziu pentru că operatorul de distribuție a energiei electrice trebuia să înceapă lucrările la rețeaua electrică a zonei.
Se pare că se vor reabilita carosabilul, trotuarele, se vor face canalizări pluviale, un sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu, dar și  parcări în zona adiacentă a acestui obiectiv.
„Au demarat lucrările de reabilitare a străzii Griviței. Este o investiție amplă, care a debutat mai târziu pentru că a trebuit să așteptăm ca operatorul de distribuție a energiei electrice să înceapă lucrările la rețeaua electrică a zonei. În acest fel nu vom fi nevoiți să mai spargem această stradă ulterior. Investiția prevede reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, realizarea canalizării pluviale, a unui sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu, dar și a unor parcări în zona adiacentă a acestui obiectiv”, a spus primarul orașului Marcel Romanescu.
Totodată, sistemul de iluminat va fi modernizat, urmând a fi montați stâlpi și corpuri de iluminat cu design modern și eficiență crescută.
„La solicitarea noastră, operatorul de distribuție a energiei electrice a demarat lucrările de înlocuire a rețelei pentru consumatorii casnici, aceasta realizându-se subteran, fiind eliminate toate cablurile aeriene. Astfel, va dispărea aspectul inestetic creat de numărul mare de cabluri. Valoarea acestui proiect este de 1,6 milioane de lei”, a mai dezvăluit edilul din Târgu Jiu.

Politica