marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Băluță, gata să plece de la Slavia Praga

Alex Băluță  a revenit la Slavia Praga după ce i-a expirat împrumutul la Slovan Liberec. Totuși, atacantul craiovean are șanse mici să rămână în campionatul Cehiei și în sezonul viitor. Se pare că fotbalistul nu intră în vederile clubului și se orientează spre o altă echipă.
Potrivit digisport.ro, Băluță are șanse mari să plece la formația maghiară Academia Puskas, locul trei în campionat, echipă la care mai evoluează un jucător de naționalitate română, Nandor Karoly Tamas, atacant în vârstă de 19 ani: „Academia Puskas s-ar fi înțeles cu Slavia Praga, însă deocamdată nu-i poate satisface salariul jucătorului”, spune un apropiat al fotbalistului, potrivit sursei citate.
Totodată, se pare că Legia Varșovia ar fi intrat pe fir pentru un eventual transfer al lui Băluță. Negocierile nu vor fi foarte ușoare, chiar dacă Slavia Praga nu are mare nevoie de serviciile olteanului. Cehii le-au plătit celor de la CSU Craiova suma de 2,6 milioane euro pentru jucător, în anul 2018.
Băluță vrea să joace la o ehipă bună, pentru a ajunge, din nou, la echipa națională. Fostul căpitan al CSU Craiova poate fi o piesă de bază în echipa lui Mirel Rădoi, noul selecționer al tricolorilor.
„Îmi doresc să fiu sănătos alături de familia mea și să-mi dea Dumnezeu putere și curaj să trec peste orice. Și îmi mai doresc să joc cu naționala la Campionatul European după ce ne vom califica. Ar fi visul cel mai mare pentru mine!”, declara Băluță în luna aprilie, la Digi Sport.

Politica