miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Secretarul general al PNL, confirmat cu COVID-19

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, a fost confirmată, luni după-amiază, cu coronavirus.

Confirmarea a venit după ce și colega ei de partid, Ionela Asan, șefa de cancelarie a prefectului de Olt, a fost și ea diagnosticată cu SARS-CoV-2, scrie olt-alert.ro

În ambele cazuri, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt are în curs anchete epidemiologice pentru identificarea evetualilor contacți direcți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, la Prefectura Olt este posibil să izbucnească un focar de coronavirus după ce șeful instituției, Florin Homorean, infectat cu SARS-CoV-2, a intrat în contact direct cu mai multe persoane înainte să se descopere că este purtător al virusului.

Mai exact, prefectul de Olt a intrat de mai multe ori în contact direct cu 13 persoane.

Nu mai puţin de 17 cazuri au fost anunţate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Olt. Astfel, de la debutul pandemiei, 385 de olteni au contactat noul coronavirus. În judeţul Olt sunt dou

Totodată, în judeţul Olt au fost înregistrate 16 decese din cauza COVID-19. Cel mai recent caz este al unei femei în vârstă de 55 de ani, care avea şi alte afecţiuni, a murit, la Spitalul Caracal. Ea a fost internată pe 7 iulie şi confirmată pe 8. Pacienta avea mai multe boli preexistente: diabet zaharat tip II, obezitate grad II, hemangiom cerebral operat si radiat, bronhopneumonie.ă noi focare, unul în cadrul IPJ Olt şi celălalt în cadrul Prefecturii Olt.

Politica