joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firmele din Gorj, încurajate să se înscrie la licitațiile pentru anveloparea blocurilor

Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut un apel către firmele din Gorj, pe care le îndeamnă să participe la licitațiile pentru anveloparea unor blocuri din municipiu. Se pare că ar fi vorba despre o sumă destul de mare ce ar fi fost alocată: 10 milioane de lei.
„Încurajez firmele din Gorj să se înscrie la licitațiile pentru anveloparea blocurilor! Avem încă 11 clădiri pe care le-am prins în programul de anvelopare, iar suma alocată nu este de neglijat – peste 10 milioane de lei. În această perioadă, derulăm procedurile de achiziție publică”, transmite Marcel Romanescu.
Firmele ce-și vor asuma responsabilitatea pentru anvelopare vor avea de lucru la 2 clădiri din strada Confederației, 2 din strada Energeticienilor, 5 din strada Alexandru Vlahuță, una din Popa Șapcă și una din Unirii – zona centru.
„Este vorba de 2 clădiri din strada Confederației, 2 din strada Energeticienilor, 5 din strada Alexandru Vlahuță, una din Popa Șapcă și una din Unirii – zona centru. Pentru noi este foarte important să colaborăm cu firme autohtone. Banii rămân aici, iar orașul continuă să se dezvolte din punct de vedere economic”, a mai spus edilul.

Politica