vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un târgujian și-a bătut iubita și a amenințat-o cu moartea în pădure

Un bărbat, de 30 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Polițiștii din oraș îl suspectează pe acesta de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate.
În urma investigațiilor făcute de oamenii legii se pare că bărbatul și-ar fi bătut iubita, a urcat-o în mașină și a dus-o într-o pădure. Acolo, individul ar fi amenințat-o pe femeie cu moartea. Incidentul a avut loc duminică.
„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 30 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul  bărbatul, aflându-se pe raza Municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan cu concubina acestuia, de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței și urcată împotriva voinței sale în autoutilitara condusă de bărbat, cei doi deplasându-se în pădurea Drăgoieni, unde bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Politica