vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal pe arbitraj: Becali îl acuză pe Bîrsan!

Craiova a primit două penalti-uri. FCSB a cerut tot două, dar centralul nu a acordat niciunul.

După meci, Gigi Becali a pus tunurile pe arbitrul Bîrsan: „Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Mihăilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. 
Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». 
Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?
Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge și după îl lovește pe Koljic. Nu vezi că dă în minge?
Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dau un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto… 
Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”.
Bergodi a comentat la rândul său: „Eu, de obicei, nu vorbesc de arbitraj. Băieții mi-au zis că atât Mihăilă și Koljic au fost atinși. Important era să câștigăm, cu suferință, așa cum am făcut noi astăzi. Băieții au intrat bine în teren, nu au avut complex în fața FCSB, sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Suntem un grup unit, aici se poate face ceva deosebit. Încă nu vorbim de titlu, mai avem două meciuri grele, apoi cel direct cu CFR”.

Politica