sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii se reunesc și vor întăriri

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu se va reuni astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul gorjenilor, Călin Cojocaru. 25 de jucători sunt așteptați de tehnician la reunire, iar printre aceștia se numără și cei doi juniori propuși de impresarul belgian Jean Willy Ngoma: fundașul nigerian Emmanuel Okeke și atacantul francez Rick Steven Goma.
Tinerii de 19 ani s-au pregătit alături de formația din Târgu Jiu din iarnă, dar nu au putut deveni oficial jucătorii clubului pentru că formația gorjeană avea interzis la transferuri.
„Okeke trebuie să sosească la Târgu Jiu. Mai este Steven Goma, atacantul de 19 ani. Este un tânăr de perspectivă și eu cred că poate să ne ajute. Așteptăm 25-26 de jucători, dintre care o să păstrez 23, pe care mă voi baza în campionatul următor. Vor rămâne o parte din jucătorii din sezonul trecut, suntem în discuții, dar, concret, putem vorbi aceste lucruri de săptămâna viitoare. Trebuie să ne întărim, să aducem și jucători cu experiență. Cu siguranță, o să vedeți o altă echipă a Pandurilor”, a precizat Cojocaru, la Accent TV.
Antrenorul pandurilor a recunoscut că există negocieri cu foști jucători ai echipei, printre aceștia numărându-se și fundașul Constantin Grecu (32 de ani). Acesta și-a reziliat în vară contractul cu FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu, pe care elevii lui Cojocaru o vor întâlni în sezonul viitor de Liga 2.
„Vrem să aducem jucători de valoare și dacă din cei care au fost aici își doresc să revină, cu siguranță o să-i aducem. Sunt unele discuții cu unii jucători care au fost la Pandurii, acum să vedem la ce rezultat ajungem. Sper ca, de săptămâna viitoare, să fim 90 la sută în formație completă. În vacanță, am vizionat foarte mulți fotbaliști și am creionat un lot. Dar, până nu semnează și nu sunt aici nu pot să zic nimic. E foarte dificil să aduci jucători în probe sau să faci un trial, date fiind condițiile de acum. Nu poți să bagi pe cineva în club și, Doamne ferește, să aibă o problemă de sănătate. Trebuie să respectăm regulile și să nu avem probleme. Ca să aducem niște jucători doar să vedem dacă s-ar plia în lotul nostru este foarte dificil”, a mai spus Cojocaru.

Politica