vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aventură amoroasă cu final neaşteptat! Amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală

Un bărbat a fost văzut alergând complet dezbrăcat pe o stradă din Craiova după ce, prins de un soţ înşelat, a fost dat afară, în pielea goală, din casă. Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute.

Cei doi soţi locuiesc în cartierul craiovean Cernele şi au un magazin chiar în faţa casei, scrie Adevărul. Potrivit sursei citate, omul era la prăvălie, dar la un moment dat a intrat în casă şi şi-a surprins soţia dezbrăcată, alături de un alt bărbat. Adevărul.ro mai scrie că i-a luat acestuia hainele şi i-a cerut să plece imediat din dormitor, iar amantul a zbughit-o afară şi a luat-o la fugă pe străzi.

O persoană care susţine că are cunoştinţă despre cele întâmplate ne-a contactat şi a afirmat că soţul înşelat are 71 ani şi este invalid, dezminţind cele expuse în paragraful anterior.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cert este că bărbatul care fugea pe străzi în pielea goală a fost filmat aproape trei kilometri.

Fără să aibă habar despre ce este vorba, trecătorii îşi făceau cruce când îl vedeau pe bărbat cum fuge gol-goluţ pe străzi, pe lângă case şi maşini. Şoferii îl claxonau, iar unii dintre ei îi strigau, râzând: „Unde te duci, frate, aşa?… Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”.

Amantul umilit a reuşit în cele din urmă să se refugieze într-o benzinărie unde a şi cerut ajutor.

foto: Adevărul

Politica