joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reabilitarea termică a 11 blocuri de locuinţe din Râmnicu Vâlcea începe la jumătatea lunii iulie

Două contracte de execuţie pentru lucrări de reabilitare termică la 11 blocuri din Râmnicu Vâlcea au fost semnate în această săptămână.
„Primul contract, care vizează anveloparea termică a 5 blocuri de locuinţe în baza unui proiect cu finanţare europeană – bl. 3, bl. 64, bl. Filipin, bl. D3 şi bl. D4 – a fost încheiat cu asocierea ISIRIDE ENERGY SRL si ELECTROVÂLCEA SRL şi are valoarea de 7.909.216,42 lei fără TVA”, spun autoritățile locale.
După constituirea garanţiei de bună execuţie, se vor emite Ordinele de începere a lucrărilor în a doua jumătate a acestei luni, termenele de execuţie fiind, în ambele cazuri, de 6 luni.
„Cel de-al doilea contract, care beneficiază de finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, se referă la reabilitarea termică a blocurilor „Anton Pann”, bloc 2 Calea lui Traian, bloc L Calea lui Traian, bloc L Regina Maria, bloc K Scuarul Mircea cel Bătrân şi bloc 1 Calea lui Traian nr. 45, a fost încheiat cu asocierea EDIROB STAR SRL şi LOGIMAX CONSTRUCT SRL şi are o valoare de 9.126.476,32 lei fără TVA”, se arată în comunicatul primăriei Râmnicu Vâlcea.

Politica