Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bulgaria reintroduce restricțiile. Barurile și discotecile, închise

Publicat

pe

Autoritățile din Bulgaria au decis să reintroducă măsuri de restricție, după creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus. Stadionele vor fi din nou fără spectatori, barurile de noapte și discotecile se vor închide, iar restaurantele în aer liber vor folosi doar 50% din capacitatea lor. Măsurile au fost anunțate de ministrul Sănătății, Kiril Ananiev, potrivitDigi24 care citează duma.bg.

Cluburile de noapte, barurile și restaurante vor fi închise. Dacă restaurantul este în aer liber, poate folosi 50% din capacitatea sa cu respectarea unei distanțe între persoane de 1,5 metri. Noile măsuri interzic, de asemenea, sărbătorile de grup, cum ar fi nunțile sau petrecerile cu peste 30 de persoane, indiferent dacă sunt în aer liber sau în interior.

Premierul Borisov a declarat însă că dorește să înceapă o dezbatere cu experții despre activitatea în baruri și în cluburile de noapte, la care se va reconsidera decizia de închidere.

Declarația premierului vine ca urmare a protestelor care au avut loc în Bulgaria, alimentate de președintele Radaev, după descinderea procurorilor chiar la sediul președinției.

Continue Reading