miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alertă de COVID în Predeal: Bărbat depistat pozitiv după o excursie electorală

Mai mulți alegători au fost duși în localitatea Vama Buzăului chiar de primar pentru a le prezenta oamenilor realizările. La câteva zile de la excursie, unul dintre cei 25 de oameni a fost depistat cu coronavirus. Acum, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a început o anchetă epidemiologică, relatează realitatea.net

Grupul electoral care a participat la excursia a fost compus din 25 de persoane. Printre acestea și un proprietar de magazin din Predeal, care s-a dovedit ulterior a fi infectat cu coronavirus. Și alți membrii ai grupului au făcut teste, unii sunt în izolare, iar alții încă așteaptă rezultatele. 

Scopul vizitei a fost unul electoral. Marius Mateescu, candidat PSD la funcția de primar al Predealului a dorit să le arate oamenilor ce a realizat colegul său din PSD, Tiberiu Chirilaș la Vama Buzăului. El consideră că nu a greșit cu nimic prin organizarea vizitei. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fotografiile postate pe pagina de Facebook a Primăriei Vama Buzăului se vede clar că „delegația” de alegători din Predeal nu a respectat distanțarea socială și nici nu au purtat măști deși stăteau foarte aproape unul de celălalt. 

Candidatul social-democrat la funcția de edil al Predealului consideră că nu a greșit cu nimic prin organizarea vizitei în plină pandemie de coronavirus.

Politica