vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal pe DE 79

Un tanar de 22 ani, din Filiasi, a murit, iar alte doua persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat intr-un ansamblu de carute nesemnalizate. Accidentul s-a produs noaptea trecuta pe DE 79, în apropiere de limita cu judeţul Gorj.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism dinspre Tânţăreni spre Filiaşi, nu ar fi observat un ansamblu nesemnalizat, alcătuit din 2 căruţe, care erau conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Calopăr, lovindu-l din spate.

În urma impactului, ansamblul a fost proiectat într-un alt atelaj hipo, care circula în aceeaşi direcţie şi era condus de un tânăr de 22 de ani, din Filiaşi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 22 de ani, iar celelalte 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştiente.

De asemenea, autoturismul implicat în accident s-a răsturnat pe carosabil şi a luat foc, incendiul fiind stins de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Acordarea primului ajutor medical victimelor a fost efectuat de către 2 echipaje SMURD.”-IPJ Dolj

Politica