joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un târgujian de 17 ani s-a înscris în rândurile PNL: „Nu este vorba de opțiunea politică aici”

Tudor Ciutacu, un tânăr târgujian în vârstă de 17 ani, a decis să se înscrie în rândurile PNL. Decizia adolescentului a fost salutată de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul i-a strâns mâna noului coleg de partid și a ținut să-și exprime părerea despre imporanța forțelor proaspete.
„Mă bucură enorm gestul lui Tudor Ciutacu, un tânăr târgujian în vârstă de 17 ani, de a se înscrie în rândurile PNL. Nu este vorba de opțiunea politică aici. Vorbim, în primul rând, de dorința unuia dintre tinerii noștri de a se implica. Pe Tudor îl cunoașteți din acel clip emoționant prin care ne sfătuia să respectăm eforturile celor angrenați în lupta cu virusul care amenință întreaga planetă, clip care a devenit viral și ne-a influențat pe toți”, a spus Marcel Romanescu.
Edilul-șef din Târgu Jiu spune că o comunitate nu poate obține rezultate bune fără implicarea tinerilor și că oamenii cu experiență au datoria să-i îndrume pe cei ce sunt la început.
„Politica trebuie să fie un teren în care tinerii ce doresc să se implice să beneficieze de experiența celor trecuți prin viață, să folosească această experiență și să-și pună în practică ideile. Oricât am încerca să facem ceva pentru comunitate, nu putem obține rezultate dacă nu implicăm tineri. Pentru ei facem toate eforturile, pentru viitorul lor muncim și cred că au dreptul să-și spună părerea despre cum văd ei acel viitor! Îmi doresc să am alături cât mai mulți tineri care să vrea să muncească, să contribuie la ceea ce noi încercăm să construim. Noi trebuie să-i ajutăm să-și urmeze visul și de aceea ușa mea le va fi mereu deschisă”, a mai spus primarul.

Politica