joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean și-a bătut tatăl și soția după ce a băut

Polițiștii gorjeni au reținut un bărbat care și-a bătut tatăl și soție. Individul a fost denunțat de bătrânul de 69 de ani. Un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești a mers la fața locului și a stabilit faptul că bătaia ar fi pornit din cauza alcoolului.

,,Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce persoanele se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul de 40 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său. Victima a refuzat solicitarea unui echipaj al ambulanței pentru transportarea la spital. Totodată, polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, față de agresor, fiindu-i aduse la cunoștință restricțiile impuse de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Potrivit oamenilor legii, în aceeași după-amiază, bărbatul de 40 de ani a avut un conflict cu soția sa, în vârstă de 33 de ani. Și în acest caz, polițiștii au dispus emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, iar în continuarea cercetărilor, agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica