marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Puncte de informare și asistență medico-socială, amplasate în Slatina

Primăria Slatina a amplasat, în oraș, trei containere care vor funcționa ca puncte de informare și asistență medico-socială pentru locuitori. Punctele sunt amplasate în trei zone intens circulate din municipiu, respectiv Fântâna Speranței, Zahana și Serviciul Rutier.
Aceste puncte oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.
Containerele sunt puncte temporare de lucru ale Direcției de Asistență Socială Slatina și vor funcționa, în principal,  în condiții de avertizare meteorologică.
„Vă aducem la cunoștință faptul că spațiile, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică, atât în sezonul cald cât și în sezonul rece oferind consiliere și asistență medicală specifică”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.
Potrivit edilului, în sezonul rece se pot oferi inclusiv ceai cald și pături, iar cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistența necesară, în ambele sezoane.
Cetățenii se pot prezenta la aceste puncte și pentru a afla informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Politica