miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 iulie 2020. Leii vor petrece o zi liniștită acasă, înconjurați de familie

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să analizeze foarte bine situația înainte de a lua o decizie. De asemenea, mare atenție la cuvintele pe care le rostiți, deoarece s-ar putea să răniți partenerul de cuplu. Discutați deschis despre probleme și cu calm.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au parte de atenție. O persoană specială îi va face să se simtă bine și îi vor lăuda. Dacă sentimentele sunt reciproce, atunci deschideți-vă inima și s-ar putea să începeți o nouă și frumoasă poveste de dragoste.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se confruntă cu probleme la locul de muncă, asta pentru că nativii pur și simplu au obosit și nu mai dau randament. Sfatul astrologilor este să vă luați concediu și să plecați într-o vacanță pentru a vă relaxa.

Rac

Pentru Raci se întrevede multă distracție. Nativii se pregătesc să plece în vacanță alături de prieteni sau de familie. Oricum ar fi nativii se vor distra din plin, se vor relaxa și vor uita de toate problemele.

Leu

Leii vor petrece o zi liniștită acasă înconjurați de familie. De asemenea, nativii vor începe un nou hobby, cum ar fi sculptura ori meșteșugul. Așadar, nativii vor avea parte de o zi în care se vor relaxa și își vor încărca bateriile.

Fecioară

Fecioarele primesc niște vești nu tocmai bune de la un membru al familie care-i va lăsa fără speranță. Nu uitați după furtună apare curcubeeul. În plus, faptul că întâmplarea este recentă vă împiedică să gândiți limpede.

Balanță

Balanțele se îndrăgostesc! Nativii au pus ochii pe un coleg de serviciu pentru care nutresc sentimente puternice și sunt hotărâte să facă primul pas. Astrele prevăd o perioadă foarte bună pentru începerea unei relații.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte încăpățânați în relația cu partenerul de viață ceea ce nu le va aduce nimic bun. Sfatul astrologilor este să fiți mai înțelegători și să acceptați și alte opinii. În caz contrar, rtelația nu va merge.

Săgetător

Săgetătorii primesc o ofertă generoasă, ar putea fi vorba despre o mărire de salariu sau despre un nou loc de muncă. Gândiți-vă bine la această propunere pentru a vedea facă corespunde cu planurile voastre de viitor.

Capricorn

Astrele întrevăd o perioadă bună pentru a porni o afacere pe cont propriu. În acest sens, aveți nevoie doar de curaj și ambiție. Cu multă muncă visul vostru va deveni realitate, indiferent de ce spun gurile rele.

Vărsător

Vărsătorii reușesc în sfârșit să-și ducă la bun sfârșit planul. Poate fi vorba despre o petrecere surpriză pentru o persoană specială sau pur și simplu de un proiect. Oricum ar fi nu evitați să apelați la ajutorul prietenilor.

Pești

Peștii simt nevoie de multă afecțiune și au senzația că nu o primesc doar pentru că nu este în cantitatea în care și-ar dori. Acest lucru va atrage după sine o relație tensionată cu partenerul de cuplu. sfatul astrologilor este să purtați o discuție deschisă.

Politica