vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul Transporturilor anunţă concedieri la TAROM

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţă concedieri la TAROM și precizează că în cadrul companiei aeriene sunt foarte multe posturi de conducere.

„95% din activitatea companiei a fost afectată de pandemia COVID-19. Avem 1.758 de posturi, sunt 194 de șefi. Asta înseamnă un şef la nouă angajați! Clar că este nevoie de o restructurare.

Avem un contract cu o agenţie care ne face un plan de restructurare! Îl voi prezenta pe masa Guvernului! Vom uniformiza flota TAROM, altfel nu vom reuşi”, a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode, citat de realitatea.net

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, guvernul pregătește reduceri masive de personal la compania TAROM de ceva vreme. Aproape 400 de angajați din totalul de 1.600 dispar din schema de personal până la sfârșitul anului.

În bugetul de venituri și cheltuieli al companiei aeriene, aprobat de Ministerul Transporturilor și publicat în Monitorul Oficial, cifrele arată că personalul TAROM se va reduce în acest an cu 374 de persoane, de la 1.607 angajați în prezent la 1.233.

Compania are cei mai mulți angajați per aeronavă din Europa și nu a mai făcut profit din 2007. În ultimii doi ani, TAROM a schimbat 8 directori.

Politica