vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Merg pe 1 solist. Koljic ne va trage în sus!”

Cele patru victorii la rând au sporit optimismul din tabăra olteană înaintea meciului cu FCSB

După etapa 6 din play-off, CSU Craiova își privește de sus adversarii. Oltenii, mândri și orgolioși, dar și cu foame de performanță, consideră că a venit vremea ca titlul să ajungă din nou, în Bănie, după 30 de ani de așteptare. În cadrul unei interviu acordat Gazetei, Pavel Badea, directorul de la CS Universitatea Craiova, club care se află în parteneriat cu cel patronat de Rotaru, a spus: „Eu sunt naționalist, adică oltean, cred în titlul de campioană, chiar dacă în procente, acum, șanse avem 51 la sută noi, 49 la sută CFR Cluj. Procentul acela de 1% e volatil. CFR Cluj nu-mi inspiră teamă, e un disconfort, mai exact, fiindcă e o echipă puternică, prin prisma antrenorului și a jucătorilor. Îmi plac Deac și Bordeianu, dar Craiova are prima șansă în luptă și cred cu tărie, obiectiv, subiectiv, că va deveni noua campioană a României”.
Bădiță are argumentele lui în privința unei victorii în week-end: „E un avantaj că jucăm cu FCSB și cu CFR Cluj acasă la noi. E bine, că ne-au cam încins la ei acasă… Eu merg pe 1 solist duminică. Koljic ne va trage în sus, cred că va face un meci mare. Trebuie să dăm gol, fără goluri fotbalul e ca nunta fără lăutari. Iar noi, oltenii, suntem oameni veseli”.
Echipier al Craiovei care a adus ultimul titlu în Bănie, Badea a adăugat: „Craiova nu a făcut și nu va face niciodată aranjamente! Știu că Bucureștiul e la vreo 250 de kilometri depărtare, acolo se fac jocurile. Asta e impresia mea subiectivă, gândesc cu inima, nu vă fie cu supărare. Nu poți spune că am câștigat cu aranjamente, când am dat golul victoriei în Gruia, în minutul 88, cu echipă bună și cu șansă”.

Politica