vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB vine în Bănie la tăiat!

Dacă Rotaru a luat maxim de puncte de la reluarea întrecerii, Becali a obținut doar 2 din 12 și arată din ce în ce mai rău de la un meci la altul.

CSU Craiova are succese pe linie din iunie încoace și pornește ca favorită duelul cu echipa lui Becali. FCSB are doar 2 puncte acumulate din 12 posibile, grație remizelor de pe teren propriu cu Mediaș și Botoșani, pierzând în deplasările din Gruia și de la Giurgiu.

Partea mai proastă pentru bucureșteni și bună pentru olteni e că FCSB a început să pice fizic de la un meci la altul. Fapt remarcat și de Basarab Panduru: „Acum patru meciuri, FCSB juca din primul minut până în ultimul minut un fotbal frumos şi într-un ritm bun. Cum ajungi să arăţi aşa în repriza a doua, în patru etape? Deci aşa ceva nu credeam că este posibil. Nu s-a întâmplat peste trei luni, peste cinci luni, se întâmplă peste trei meciuri. E incredibil să ajungi în halul ăsta, să joci asemenea fotbal… Mi se pare incredibil! Cum a arătat FCSB în repriza a doua trebuie să dea de gândit, pentru că e prea puţin de la meciul cu CFR. A fost una dintre cele mai slabe reprize pe care le-am văzut”.
De altfel, având în vedere parcursul FCSB, presa centrală a înaintat deja ipoteza că în Bănie echipa lui Becali ar putea să ajungă fără Bogdan Vintilă. Deși la început de sezon Gigi îl înscăuna „antrenor pe viață la FCSB”, mulțumit de faptul că e ultra-religios, ultimele rezultate obținute ar putea să conducă la îndepărtarea acestuia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica