joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Polițiștii mehedințeni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Doi tineri, pe numele cărora fuseseră emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificați și reținuți de polițiștii mehedințeni. Cei doi au fost predați polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pentru a fi încarcerați în penitenciar.
Primul tânăr, un bărbat de 26 de ani, din comuna Tâmna a fost identificat, la data de 3 iulie, de polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Dumbrava și Voloiac. Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Strehaia, fiind condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Duminică, 5 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat o femeie de 23 de ani, din comuna Burila Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată la 1 an închisoare pentru lovire sau alte violențe.
Ambii au fost reținuți și predați polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pentru a fi încarcerați în penitenciar.

Politica