vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 7 iulie 2020. Pentru Berbeci este o zi bună de evadare din confortul propriei case pentru o scurtă plimbare în aer liber

Berbec

Este o zi bună pentru a evada din confortul propriei case pentru o scurtă plimbare în aer liber, fie singuri, fie în compania familiei, prietenilor ori a persoanei iubite. Respiraţi aer curat, relaxaţi-vă pe o bancă, ori organizaţi un mic pic nic la iarbă verde. Poate fi o modalitate foarte bună pentru a vă reîncărca bateriile.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragi Tauri, fiţi foarte atenţi la persoanele din jurul vostru în această zi, pentru că s-ar putea să fiţi nevoiţi să oferiţi suport emoţional. Cineva apropiat va trece prin momente dificile, motiv pentru care este necesar să le fiţi alături, să îi sprijiniţi şi să le oferiţi sfaturile necesare pentru a trece peste greutăţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, vă aflaţi într-un punct foarte bun din punct de vedere emoţional. O persoană din viaţa voastră foarte dragă îşi va exprima sentimentele faţă de voi. Un moment nemaipomenit pentru a vă deschide şi voi inima, mai ales dacă sentimentul este reciproc. Cu respect, înţelegere, răbdare şi bună comunicare, veţi reuşi chiar să începeţi o frumoasă poveste de dragoste.

Rac

Nimic nu îți iese așa cum ți-ai fi dorit, așa că ai nevoie de tot calmul din lume pentru a face față zilei de astăzi. Simți că ești gata de acțiune, însă ceva te ține și nu te lasă să te arunci în miezul acțiunii. Trebuie să fii conștient că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, așa că e inutil să te lași măcinat de frustrări. Distrage-ți atenția cu altceva și așteaptă momentul oportun pentru a acționa.

Leu

E timpul să începi să-ți faci planuri pentru următoarea vacanță. Poate că nu știi exact când va fi, însă asta nu te oprește din a planifica totul în cel mai mic detaliu. Verifică site-urile de profil, caută oferte și încearcă să afli cât mai multe detalii despre locațiile în care ți-ai dorit mereu să ajungi. Lucrurile se vor așeza, la un moment dat, și vei avea parte de vacanța mult visată.

Fecioară

Chiar dacă ești entuziasmat de ceva nou care urmează să se întâmple, ai face bine să acorzi mai multă atenție celor care se petrec astăzi. Nu grăbi lucrurile înainte ca ele să înceapă. Și pentru a le putea începe, neapărat trebuie să finalizezi ceea ce faci acum. Aplică același principiu și în relațiile sentimentale. Nu te arunca într-o nouă relație dacă nu ai încheiat încă totul cu fostul partener.

Balanță

Urmați fiecare impuls pentru a explora pe care îl aveți astăzi, indiferent cât de departe ar putea să vă ducă. Descoperirea unui nou punct de interes, sau a unei alte perspective în carieră este cel mai bun cadou pe care ți-l poți oferi chiar acum, așa că nu îți înfrâna curiozitatea. Ascultă-o și du-te oriunde te duce. Intră mai adânc în subiectele și ideile care te intrigă. Sunt indicatoare de alertă spre ceva sau cineva care mai devreme sau mai târziu îți va aducea fericirea.

Scorpion

Nu poți fi responsabil pentru comportamentul celorlalți oameni, așa că nu te simți prost dacă un prieten face un comentariu necorespunzător, sau dacă un coleg acționează greșit în fața șefului. Sunteți responsabil doar pentru comportamentul vostru. S-ar putea să credeți că ajutați pe cineva spunându-i cum să acționeze într-o anumită situație, dar dacă nu vă solicită sfatul, nu-l dați. Va crede doar că încerci să-l controlezi.

Săgetător

Cu siguranță sunteți în centrul acțiunii, și ești chiar acolo unde trebuie să fii! Nu ești niciodată mai fericit decât atunci când dorit, așa că ar trebui să fii foarte fericit astăzi! Sunteți complet în sincronizare cu alți oameni, ceea ce vă ajuta să faceți lucrurile și să vă distrați în timp ce faceți asta. Toată lumea va comunica sincer și deschis unul cu celălalt și ai putea fi atras de o persoană foarte interesantă.

Capricorn

Petrece cât mai mult timp poți cu oamenii din viața ta care sunt puternici, pentru că poți profita de pe urma lor. Cea mai bună metodă să obții inspirația de care ai nevoie în viața ta este să privești pe cineva care se pricepe la asta. Uită-te ce fac și observă cum se comportă cu ceilalți. Vei obține informații folositoare care te vor ajuta să le calci pe urme spre succes.

Vărsător

Să jonglezi cu programul pentru a petrece mai mult timp cu oamenii dragi s-ar putea să fie complicat în această perioadă. Întâlnirile nu se vor alinia și va trebui să renunți la anumite lucruri. Această negociere devine frustrantă, iar unii oameni s-ar putea să se supere. Dar ai suficientă creativitate să te siguri că fiecare primește atenția cuvenită.

Pești

Lasă bârfele deoparte azi, dacă nu vrei să fii acuzat că ești rău de gură. Controlul propriu este la limita de jos acum, așa că dacă auzi un secret, probabil îl vei împărtăși cu alții, ceea ce nu îți va aduce laude. Când conversația se îndreaptă spre ultima dramă din viața cuiva, ar trebui fie să schimbi subiectul, fie să îți găsești, brusc, altceva de făcut. Nu te lăsa tentat. S-ar putea să nu reziști.

Politica