vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Evgenija Minevskaya: „Am ales să vin la SCM şi datorită jocului direct”

Cel mai sonor transfer reuşit în această vară de SCM Râmnicu Vâlcea, Evgenija Minevskaya, crede că noua ei echipă ar fi putut să fie în primele patru echipe din Ligii Campionilor. Interul stânga de 27 de ani s-a declarat norocoasă, pentru că a avut condiții bune de antrenament în pandemie.
„Ultimele trei luni au reprezentat o perioadă chiar ciudată, handbalul este un sport de echipă, ca să îl practici ai nevoie de forţă şi agilitate. Am avut noroc că în Germania am avut propria sală de fitness şi asta m-a ajutat foarte mult în pregătire. Dacă Liga Campionilor ar fi continuat să se joace normal, cred că Gyor era favorită la câştigarea Ligii, avea cea mai bună echipă, dar şi Brest le putea pune serioase probleme. Sunt foarte supărată că s-a anulat turneul final de la Budapesta, cred că SCM Rm. Vâlcea avea o mare şansă să meargă în primele patru echipe”, a spus Minevskaya pentru Prosport.
Handbalista se simte bine la Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă este un oraș mic, Minevskaya știe că SCM are suporteri pătimași.
„Îmi place Vâlcea, este un oraş mic şi frumos, am fost impresionată şi când am jucat cu Brest aici, am avut un joc greu, iar atmosfera din Sala Traian a fost uimitoare. Am ales să vin la SCM şi datorită jocului direct de la Vâlcea, din Liga Campionilor, mi-a plăcut mult echipa, deoarece pe teren toate jucătoarele luptă una pentru cealaltă, iar suporterii au fost al optulea jucător. Eu cred că la Vâlcea este o mare familie”, a mai spus jucătoarea, potrivit sursei citate.
Tragerea la sorți a grupelor Champions League la handbal feminin, ediția 2020 – 2021 a avut loc la Viena. CSM București a fost repartizată în Grupa A, grupă din care fac parte: Metz Handball, Rostov Don, Vipers Kristiansand, Team Esbjerg, FTC Rail Cargo, Bietigheim și RK Krim Mercator. SCM a fost repartizată în Grupa B unde va da peste Gyor, echipa care domină handbalul continental de câțiva ani. Din grupa vâlcencelor mai fac parte formațiile: Buducnost Podgorica, Borussia Dortmund, CSKA Moscova, Brest Bretagne, Odense Handbold și Podravka Koprivnica.

Politica