marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Român, arestat în Italia după ce a jefuit un bar

Un românul a intrat în bar ca un client oarecare, dar când a venit momentul să-şi achite consumaţia a spus că merge afară să scoată nişte bani de la un bancomat. S-a întors, însă, înarmat, iar ce a urmat a îngrozit-o pe barmaniţă.

Totul s-a întâmplat în localitatea Sarezzo din provincia Brescia, în noaptea de 2 spre 3 iulie, potrivit Adevărul.

Românul a intrat în „Motor Café”, un bar din Via Dante Alighieri şi a comandat ceva de băut. Când a terminat, însă, consumaţia i-a spus barmaniţei că merge până afară să scoată nişte bani de la bancomat pentru a plăti consumaţia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul de 27 de ani a ieşit, însă, din bar, a mers pe o stradă din apropiere unde îşi lăsase nişte haine de schimb,ş i-a pus pe faţă o mască de schi, s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi s-a întors în local. Românul a ameninţat-o pe femeie că o va omorî pe loc dacă nu-i va da toate încasările. Îngrozită, barmaniţa a reuşit să fugă prin spatele barului şi să-l anunţe pe proprietarul barului care locuia la etajul superior al clădirii. Acesta a sunat imediat la 112.

Între timp românul a furat borseta barmaniţei în care nu se aflau nici măcar 50 de euro plus mai multe lozuri în valoare totală de 600 de euro.

La faţa locului au ajuns în scurt timp carabinierii care au început să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. N-a durat decât câteva minute şi în bar şi-a făcut din nou apariţia tânărul român. Acesta îşi schimbase din nou hainele şi venise să-şi achite consumaţia. „El e. L-am văzut când şi-a schimbat hainele”, le-a spus carabinierilor unul dintre martori.

Românul a fost pe loc încătuşat. Carabinierii au găsit borseta cu bani şi lozurile furate, dar şi hainele cu care tânărul se schimbase atunci când a comis jaful.

Politica