vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 iulie 2020. Taurii trebuie să își urmărească visele cu orice preț

Berbec

Una este să ai speranțe că un anumit lucru se va întampla, iar alta să visezi lucruri aproape imposibile, așa că Berbecii sunt sfătuiți să estimeze cât mai corect șansele de reușită. Altfel, tot ce fac este să pregătească terenul pentru o dezamăgire pe care o puteau vita, dacă erau realiști. Pe plan sentimental, însă, norocul le surâde în cel mai neașteptat moment.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii trebuie să își urmărească visele cu orice preț, chiar dacă cei din jur le spunsă renunțe. Cu pasiune și determinare vor reuși să ajungăîn locul pe care îl visează, alături de cei dragi. Iar fiecare obstacol depășit îi aduce cu un pas mai aproape de destinație. Chiar dacă situația pare extrem de grea, chiar neagră, continuă să mergi înainte. După orice furtună iese soarele.

Gemeni

Gemenii vor avea în sfârșit timp să exploreze sentimentele pe care le au pentru o persoană cunoscută recent. Au fost prea multe semnale mixte, trimise din ambele părți, așa că ar fi bine dacă măcar tu să știi ce îți dorești. Poate că ai dat în sfârșit peste persoana potrivită, înși nimeni nu are curajul să facă primul pas.

Rac

Racii sunt puși în fața unei decizii care nu poate fi nici bună, nici rea. Cumva, trebuie să alegi între două opțiuni, care vor avea consecințe, iar niciuna nu pare mai bună ca cealaltă. Așa că ia o monedă și lasa hazardul să hotărască în locul tău. Câteodată, ai doar de ales, nu de ales corect sau incorect.

Leu

Prieteni apropiați sau chiar rude au planuri mari și trebuie să știți că este important pentru voi să faceți parte din planurile respective. Veți avea de câștigat în cazul în care oamenii știu că se pot baza pe voi. Isinuați-vă în planurile respective prin orice mijloc. Dacă o ușă este închisă, bateți până când oamenii vor deschide și își vor da seama că prezența voastră oferă un plus de eficiență acțiunilor organizate în grupuri.

Fecioară

Nativii Fecioară au astăzi o misiune extrem de dificilă. Trebuie să-și dea seama care sunt persoanele sincere și care nu. Este important să vă dați seama cine vă apreciază cu adevărat și cine vă face complimente doar de complezență. Păstrați întotdeauna o doză de suspiciune și ascultați-vă instinctele. Din punctul de vedere al locului de muncă, ar trebui să vă pregătiți de schimbări majore care s-ar putea să vă prindă cu garda jos.

Balanță

Nativii Balanță au astăzi tendința să se implice prea mult în viața altor persoane. Iar acest lucru s-ar putea să-i coste scump. O anumită persoană, extrem de apropiată, s-ar putea să se simtă lezată și să vă tragă la răspundere. Trebuie să vă vedeți de viața personală, mai ales că astfel evitați posibilitatea de a vă încărca inutil cu problemele și grijile altor persoane. Nu aveți motive să vă asumați responsabilitățile altora.

Scorpion

Scorpionii au parte astăzi de o zi plină de momente emoționale. Indiferent de cât de intense par emoțiile, trebuie să aveți încredere că veți face față încercărilor. O provocare importantă va fi aceea în care trebuie să vă expuneți sentimentele față de o anumită persoană. Asumați-vă, indiferent de reacție, iar dacă răspunsul este sub așteptări, puteți să mergeți mai departe gândindu-vă că ați scăpat de un stres care vă afecta destul de mult.

Săgetător

Săgetătorii care fac același lucru mereu și se așteaptă la alte rezultate vor avea parte de dezamăgiri. Încearcă o metodă neconvențională de a merge înainte, caută soluțiii inedite, chiar bizare, și nu te feri de riscuri. S-ar putea să realizezi într-o zi lucruri care altfel ți-ar fi luat luni sau ar fi fost chiar imposibil de înfăptuit.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn care se simt ținuți în loc din cauza propriilor greșeli trebuie să își asume întreaga responsabilitate. Nu aștepta ca ajutorul să vina din exterior, de la prieteni sau familie. Ai suficiente calități și energie pentru a sparge bariera aparentelor tale limitări, cel puțin pentru o peroadă scurtă de timp, cât să pornești din nou la drum. Vei fi uimit de ce lucruri extraordinare ești în stare dacă îndrăznești.

Vărsător

Vărsătorii ar putea primi mesaje care să le puna inima pe jar, de la o persoană cunoscută de curând. Interesul există, chimia e aproape perfectă, mai ramâne ca cineva să aibă curajul de a pune marea întrebare. S-ar putea ca lucruri extraordinare să se întâmple cu o viteză uluitoare, iar în doar câteva luni viața ta să fie complet alta.

Pești

Peștii nu prea au chef de muncă sau efort, în acest început de săptămână, așa că ziua de luni va fi pentru ei doar o prelungire a weekendului. Seara atmosfera s-ar putea schimba complet. Deși nu sunt tocmai norocoșii zodiacului în chestiuni legate de bani sau carieră, s-ar putea ca unii nativi din Pești să primească o ofertă de nerefuzat.

Politica