joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grecii pot modifica oricând, fără preaviz, condițiile de intrare pe teritoriul lor

Fluxul la punctul de frontieră dintre Bulgaria şi Republica Elenă (Kulata – Promachonas) se desfăşoară în prezent normal, fără coloană de autoturisme în aşteptare, iar accesul maşinilor se realizează pe patru benzi.

Sunt operaţionale şi trei puncte de testare pentru infecţia cu COVID-19. Ministerul Afacerilor Externe menţionează însă că autorităţile elene competente pot modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul naţional, în funcţie de numărul de noi cazuri de COVID-19 ce vor fi înregistrate pe parcurs. Ministerul Afacerilor Externe anunță că nu sunt cozi de mașini la frontiera dintre Bulgaria şi Republica Elenă (Kulata – Promachonas), informează Agerpres.

”Potrivit informaţiilor comunicate de reprezentantul Consulatului General al României la Salonic aflat la faţa locului, la acest moment, fluxul în punctul de frontieră se desfăşoară normal, fără coloană de autoturisme în aşteptare. Accesul autoturismelor se realizează pe patru benzi, fiind operaţionale şi trei puncte de testare pentru infecţia cu COVID-19”, arată MAE.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, MAE precizează că reprezentanţi diplomatici ai României vor fi prezenţi pe parcursul întregii zile în punctul de trecere a frontierei pentru a se asigura că cetăţenii români primesc asistenţă consulară, dacă este cazul.

Politica