vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Giugea și fotbalul!

Uite postarea, nu e postarea: în goana după voturi, candidatul PNL la Primărie și-a pus microbiștii craioveni în cap

A fost un weekend agitat pentru Nicolae Giugea. Totul a pornit de la victoria obținută de CSU Craiova la Mediaș, scor 2-1. Deputatul penelist care țintește fotoliul de edil al Băniei a postat un mesaj de felicitare pentru Cicâldău și ai săi, că au obținut 4 succese la rând și pot aduce titlul în capitala Olteniei.

Sâmbătă dimineața, pe la 9, Giugea a scris pe facebook: „A patra victorie consecutivă și Craiova este pe primul loc. La 46 de ani de la primul titlu, Craiova poate arăta din nou că este cea mai bună echipă din campionat”.
Imediat pagina parlamentarului a fost luată cu asalt de suporterii echipei lui Mititelu, care l-au amenințat că nu-i mai dau voturile: „-1 vot, -2 voturi”, au scris fanii FCU. Giugea a căutat inițial să se justifice într-un comentariu: „așa cum am spus că ambele echipe vor juca pe Ion Oblemenco, așa voi saluta orice performanță a uneia dintre echipe. Publicul din Craiova are nevoie de fotbal și de performanță”. Explicația nu i-a înduplecat pe suporterii echipei de liga a doua care s-au simțit trădați de candidatul PNL. În cele din urmă, Giugea și-a șters postarea de pe facebook.
Duminică, liberalul a revenit cu o nouă postare în care a precizat că l-a luat valul:
„Ca orice oltean pătimaș, cuprins de euforia celor 4 victorii consecutive care apropie fotbalul craiovean de o nouă performanță istorică, m-am lăsat dus de val și am comis fără să vreau o greșeală, care a aprins flacăra care mistuie sufletul fiecărui oltean împătimit de fotbal.
Nu vreau să mă disculp. Iubesc fotbalul și manifestările oferite de acest sport. Așa cum am declarat Craiova merita fotbal, merita să se bucure de acest spectacol și dacă asta este voia oamenilor, merită ca cele două echipe din oraș să joace pe același stadion.
Când am făcut referire la cei 46 de ani care au trecut de la câștigarea primului titlu de către Universitatea Craiova, m-am referit la Oltenia, la echipa emblematică a Olteniei, cea sub culorile careia au jucat Ion Oblemenco, Ilie Balaci, Ștefănescu, etc.
Că astăzi, politica a despărțit UNIVERSITATEA CRAIOVA în două, a făcut ca declaratia mea să fie interpretată greșit de unii și considerată jignitoare față de una dintre echipele din oraș.
Tot ce pot să spun este că îmi doresc performanță sportivă la Craiova și sper ca într-o zi cele două echipe să găsească o cale de mijloc prin care să poată să conviețuiască liniștit, jucând pe același stadion!”
Ieri după masă, la sediul USR Dolj, a avut loc cea de-a treia rundă de negocieri dintre cele trei formațiuni de dreapta pentru desemnarea echipei cu care vor fi atacate Primăria Craiova și CJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica