vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Proiect pentru decontarea echipamentelor medicale achiziționate în pandemie

Într-o ședință ordinară convocată marți de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, s-a votat un proiect de hotărâre prin care C.J. Mehedinți va încheia un parteneriat cu Spitalul Municipal Orșova și Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea depunerii unor cereri de finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru a se putea deconta echipamentele medicale achiziționate pe toată perioada pandemiei.
Astfel, cu ajutorul fondurilor europene, cele două spitale își vor putea recupera din banii cheltuiți cu echipamentele medicale și de protecție care au fost achiziționate în timpul stării de urgență și de alertă.
„Consiliul Județean Mehedinți, în calitate de partener, va sprijini atât Spitalul Municipal din Orșova, cât și Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin în activitățile de informare și promovare a proiectului, în întocmirea documentelor și în derularea procedurilor de achiziții publice”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica