sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bătrân, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism, pe o trecere de pietoni din Slatina, scrie realitateadeolt.net.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe strada Crișan, din municipiul Slatina. Şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, nu a acordat prioritate pietonului angajat regulamentar în traversarea străzii.

„Astfel, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, la o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, nu ar fi acordat prioritate unui bărbat, de 82 de ani, din comuna Brebeni, care era angajat în traversarea străzii. Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, a declarat Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Politica