joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gaz Metan Mediaș, decimată înaintea meciului cu CSU Craiova!

Trupa lui Bergodi are o misiune facilă în deplasarea din Ardeal. Gazul s-a despărțit de 8 jucători, iar Cardoso e suspendat.

Meci de 2 solist vineri, la Mediaș. De altfel, după ultimele evenimente de la formația sibiană și cota CSU a ajuns la 1.4. Adversara oltenilor a anunțat că s-a despărțit de 8 jucători, întrucât acestora le-au expirat contractele miercuri. Este vorba despre portarul Ricardo Batista, fundașii Juel Thomas Nielsen, Marian Pleașcă, mijlocașii Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Ely Fernandes, Paul Costea și atacantul Ioan Hora.
„30 iunie a fost ultima zi de contract cu Gaz Metan, pentru portarul Ricardo Batista, fundașii Juel Thomas Nielsen și Marian Pleașcă, mijlocașii Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Ely Fernandes și Paul Costea, respectiv atacantul Ioan Hora. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul Gazului Metan și să le urăm succes pe mai departe în cariera lor!”, se arată pe site-ul oficial al clubului Gaz Metan Mediaș.
Portarul Ricardo Batista a evoluat într-un singur meci în acest sezon, fiind rezerva lui Pleșcă. Juel Thomas Nielsen a jucat într-un singur meci, cel cu FCSB, în care a și reusit să înscrie. Marian Pleașcă are 13 partide și 2 pase de gol și nu a evoluat în 2020. Fofana Boubacar a fost om de bază al echipei și a evoluat în 24 de meciuri reușind 6 pase de gol. Neluț Roșu a jucat în 24 de partide, a reușit 1 gol și 3 pase de gol. Ely Fernandes este om de bază al echipei din 2017 iar în acest sezon a jucat în 26 de meciuri, a reușit 1 gol și 2 pase de gol. Paul Costea are 3 meciuri la echipă și nu a evoluat în 2020. Ioan Hora are 5 meciuri, 1 gol și 3 pase de gol.
Mai mult, Dumitru Cardoso este suspendat pentru meciul cu CSU Craiova, iar Sergiu Buș acuză probleme medicale, fiind incert pentru duelul de vineri.
Și în tabăra olteană a intervenit o ruptură. Astfel, clubul craiovean a anunțat că s-a despărțit de Marius Briceag, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, care însă în actuala stagiune a prestat doar pentru echipa satelit.

Politica