Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a murit în spital, unde fusese adus după ce a încercat să se spânzure în arest

Publicat

pe

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul, scrie Adevărul.

„El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

IPJ Mehedinşţi a anunţat, joi, că Ion Turnagiu, reţinut pentru 30 de zile după ce a incendiat o fată de 17 ani, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani. După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Continue Reading