miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Dosar penal pentru o femeie care a scos la vânzare, pe internet, un pistol

O femeie de 29 de ani, din localitatea olteană Ianca, s-a ales cu dosar penal după ce a scos la vânzare, pe un site de anunțuri, un pistol vechi pentru care cerea suma de 500 de euro.

Revolverul face parte din categoria armelor letale, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Olt,  Alexandra Dicu, precizând că femeia preciza în anunț că este vorba de un pistol „de muzeu”.

„În această dimineață, polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană a postat un anunț pe un site online, prin care oferea spre vânzare un pistol «de muzeu», contra sumei de 500 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie, de 29 de ani, din comuna Ianca, județul Olt, care oferea spre vânzare un revolver funcțional, fără muniție. Revolverul face parte din categoria armelor letale și prezintă urme de rugină”, a declarat Alexandra Dicu pentru olt-alert.ro

Femeia a declarat că a găsit arma în podul casei și este posibil să fi aparținut fostului proprietar.

Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

foto: olt-alert.ro

Politica