joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 iunie 2020. Nativii Gemeni îşi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii

BERBEC

Nativii Berbec trebuie să lase problemele deoparte şi să îşi concentreze atenţia asupra relaţiei amoroase pe care o au ori asupra conexiunilor pe care le poate avea cu o persoană specială. Aţi putea lansa o invitaţie la o cină romantică, în aer liber, într-un loc inedit. Veţi avea ocazia să vă cunoaşteţi mult mai bine, să vorbiţi despre viitor şi despre planurile pe care doriţi să le duceţi la bun sfârşit.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ar putea fi tentaţi să avanseze din punct de vedere sentimental. Dacă aveţi deja un partener stabil, ar putea apărea ca subiect de discuţie un posibil al treilea membru. Apariţia unui copil în viaţa voastră poate fi o decizie extrem de improtantă care necesită totuşi un timp de gândire. Trebuie să luaţi în considerare momentul în care vă aflaţi, planurile din viitoru şi posibilitatea financiară de care dispuneţi. Fiţi raţionali, dar apelaţi şi la stimulii inimii.

Gemeni

Nativii Gemeni îşi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii. S-ar putea să vă găsiţi într-un moment lipsit de intrigi, ură, conflicte ori situaţii dramatice, aşa cum s-ar putea să fi experimentat în trecut. Nu-i o problemă, aţi învăţat astfel din greşeli şi v-aţi pregătit îndeajuns pentru a face faţă noilor situaţii, oportunităţi şi veţi reuşi cu mai multă uşurinţă să vă găsiţi liniştea sufletească.

Rac

Cei aflaţi sub semnul Racului pot fi puşi într-o situaţie destul de complicată astăzi, motiv pentru care nu veţi avea foarte multe ocazii de a vă relaxa. Ajutaţi acel prieten ori acea rudă care vă va apela pentru o problemă serioasă, căci alături de voi ar putea găsi o rezolvare mai uşor. În plus veţi fi răsplătiţi pe măsură pentru bunăvoinţa voastră şi garantat veţi putea cere un favor la rândul vostru.

Leu

Ești tratat cu răceală de cineva apropiat și trebuie să îți folosești toate farmecele pentru a reîncălzi relația. Trimite-i un mesaj frumos în care să-i spui că ți-e dor să vă vedeți și că îți lipsește mai mult decât credeai că e posibil. E posibil să fie ultima ta șansă de a relua relația. Dacă nu îți răspunde înseamnă ca totul să fie deja pierdut. Nu dispera, poate că așa e mai bine!

Fecioară

Vei avea parte de o pauză plăcută și revigorantă de la rutina care te apasă. Ești înconjurată de vibrații pozitive și te vei încărca de energie alături de prieteni. Tot ceea ce ți se întâmplă astăzi te inspiră și nu e exclus ca, la finalul zilei, să descoperi că ești mai aproape decât credeai de o poveste de dragoste minunată.

Balanță

Oferi mai mult decât ceilalți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, iar asta nu e bucură deloc. Însă nu are sens să îți irosești energia luptând pentru egalitate, pentru că asta nu se va întâmpla curând. Tot ceea ce faci acum îți va prinde bine mai târziu, când oamenii cu putere și influență își vor dori pe cineva flexibil și dedicat în proiectele lor.

Scorpion

Îți faci griji că nimeni nu-ți înțelege ideile și că nu mai ești la fel de integrat în colectiv așa cum erai înainte. Nu dispera. Extinde-ți cercul de prieteni și vei descoperi oameni cu care ai mai multe în comun și care sunt încântați să audă ce ai de spus. Lasă timiditatea la o parte și descoperă oamenii cu care intri în contact.

Săgetător

Săgetătorul nu trebuie să se lase intimidat de așteptările altcuiva. Faceți tot posibilul și sperați la cele mai bune rezultate, dar nu este în regulă să vă împingeţi într-o situaţie care nu vă foloseşte la nimic. Aceasta este o perioadă de creștere puternică pentru tine, mai ales financiară, aşa că nu are niciun sens să insişti pe ceva ce nici măcar nu te priveşte.

Capricorn

Capricornul demarează o operaţiune foarte amplă de curăţenie. Mediul de acasă este foarte important pentru fericirea ta, deoarece este locul în care îți reîncarci bateriile în fiecare zi. Dacă nu te poți simți relaxat acasă, atunci nu vei putea să te simți relaxat nicăieri în altă parte. Puteți vedea ce trebuie să fie rezolvat sau schimbat chiar acum și știți că trebuie să o faceți, așa că de ce să nu o faceţi? În plus, a face curat pentru tine e ca un fel de religie.

Vărsător

Vărsătorul, chiar dacă spune că îşi iubeşte colegii, comunicarea cu ei îl enervează aproape de fiecare dată. Iar atunci când cineva te contactează în weekend să discutaţi despre muncă, totul devine şi mai frustrant. Încearcă să le sugerezi reluarea discuţiei într-o zi normală de muncă şi nu în momentele de relaxare.

Pești

Peştii se vor simţi azi ca în forja fierarului, pe plan sentimental. O fiinţă extraordinară ţi-a pus inima pe jar şi numai la ea sau la el te poţi gândi. Profită de şansa sfârşitului de săptămână să organizezi o capcană, pentru a rămâne cumva, singuri. Poate o ieşire la aer liber şi rămâneţi în pană, poate ai lucruri de rezolvat prin casă şi ai nevoie de ajutor. Oricum ar fi, e o zi propice pentru legături amoroase.

Politica