joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Finala campionatului: „Mergem la Cluj să răpunem bestia!”

Cu o victorie în Gruia, CSU Craiova are șansa de a se apropia la un punct de primul loc

A început deja războiul psihologic înaintea meciului din Ardeal, care poate relansa bătălia pentru titlu. Mihai Rotaru, patronul CSU, a ieșit iar pe TV, la Digi Sport, pentru a transmite un mesaj războinic: „Mergem la Cluj cu gândul de a răpune bestia, CFR-ul e bau-baul campionatului. La noi la club sunt prime extrem de generoase și pentru meciul acesta, la fel cum se întâmplă după orice victorie”.

Acka, marea dilemă!
Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, ivorianul Stephane Acka a devenit titular în centrul liniei defensive. Președintele Sorin Cârțu spune că prezența jucătorului la meciul din Gruia e în dubiu: „La Stephane Acka sunt semne de întrebare pentru meciul cu CFR Cluj, are o problemă cu glezna. A mai avut probleme în trecut tot la acea gleznă. La meciul cu FCSB din decembrie, la acea fază cu Dennis Man, el a jucat accidentat. Are ghinionul acesta, înainte de meciuri importante. Ne-ar lipsi mult cu CFR dacă n-ar juca”.
În schimb, patronul Rotaru susține că jucătorul e valid: „Venirea lui Bergodi a fost spontană și am luat decizia când a plecat domnul Papură. Toată lumea e recuperată, suntem în formație completă și sperăm să rămânem așa. E un meci pentru care am muncit, iar noi pentru astfel de meciuri ne pregătim”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Țucudean nu prezintă interes!
Spre deosebire de omologul Gigi Becali, Rotaru nu ofertează adversarii înaintea meciului. Patronul CSU susține că nu există interes pentru Țucudean: „Domnul Țucudean nu face parte din planurile noastre, iar la Planic am mai spus că nu este cazul. La Planic situația este și mai complicată, el va cere o carte verde de la FIFA prin care s-ar putea legitima la orice echipă din lumea asta, cu excepția celor din țara din care pleacă”, a transmis Mihai Rotaru.
Partida CFR Cluj – CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, în cadrul rundei 5 din play-off.

Politica